De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Creatieve wandafwerking in Enschede

Wij bieden verschillende hoogwaardige wandafwerkingsmethoden en -materialen. Bij ons schildersbedrijf leveren we naast schilderwerk namelijk ook andere oplossingen voor het afwerken van uw woning. Van behang tot saus en bijzondere materialen: onze vakmannen zorgen ervoor dat uw interieur tot in de puntjes verzorgt is.

Eindeloze mogelijkheden

Ons team bestaat uit allround opgeleide vakmannen die bijna elk type wandafwerking voor u kunnen realiseren. Hierbij kunt u onder andere denken aan de volgende methoden.

Saus en schilderwerk

Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor schilderwerk en saus. Het maakt hierbij niet uit of u op zoek bent naar een schilder die snel en vakkundig vele meters maakt of een vakman die een speels effect of ‘statement wall’ voor u schildert. Overleg uw wensen en visie met onze mannen en zij vertalen deze moeiteloos naar een prachtig eindresultaat.

Behang

Ook voor behang bent u bij ons aan het juiste adres. We leveren een ruim assortiment aan behang en bijkomende producten. U heeft de keuze uit bijvoorbeeld gewoon behang, structuurbehang, glasvlies en renovlies. Maar ook bieden we een ruime keur aan fotobehang aan en kunnen we dus altijd een oplossing passend bij uw smaak en portemonnee bieden.

Noma stone

Het is één van de meest bijzondere oplossingen die we aanbieden: Noma stone. Deze wandpanelen met de uitstraling van een moderne stenen muur geven uw kamer snel een warme, sfeervolle uitstraling.

Wilt u graag meer informatie over één van deze oplossingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we zijn u graag van dienst!